avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... curs rsurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

curs rsurse umane

Buna ziua!
Lucrez ca inspector resurse umane la o societatea, am calificare pe resurse umane, dar ma interesa un curs sau seminar avand ca tema Codul Muncii.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Functie inspector resurse umane Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti... barni barni buna ziua, as avea o problema si sper sa primesc ajutorul dvs.Tocmai am fost transferata la biroul personal si nu prea stiu cu ce sa incep sa fiu la ... (vezi toată discuția)
Studii minime pentru a primi sarcina de a calcula salarii valita valita Buna ziua! In unitatea noastra compartimentul de resurse umane calculeaza salariile. In compartimentul de resurse umane se ocupa de salarizare 2 persoane ... (vezi toată discuția)