Daca la o saptamana dupa angajare mi-am luat concediu de odihna 10 zile din 21 pe an si ulterior as dori sa-mi dau demisia inainte de a trece 6 luni de la data angajarii. Deci eu am avut concediu de odihna pentru o perioada pentru care nu am lucrat. In aceasta situatie poate angajatorul sa ma constranga in vreun fel? Sau pot rezolva situatia prin plata sumei echivalent cu cele 10 zile de concediu.
Multumesc.
Anca M.
Daca vrei sa iti dai demisia nimic nu te impiedica.Doar ca trebuie sa acorzi preaviz de 15 zile calendaristice, timp in care cim-ul tau produce toate efectele de drept. Iar situatia cu restituirea banilor pt perioada efectiv lucrata raportata la CO este intradevar reglementata de codul muncii insa nu constituie nici un motiv de constrangere.
Daca vrei sa iti dai demisia nimic nu te impiedica.Doar ca trebuie sa acorzi preaviz de 15 zile calendaristice, timp in care cim-ul tau produce toate efectele de drept. Iar prevederea ca perioada efectiv lucrata se raporteaza la acordarea CO, este intradevar reglementata de codul muncii insa nu constituie nici un motiv de constrangere.
Pentru zilele de CO pe care le-ai efectuat dar nu ti se cuveneau intrucat iti dai demisia, platesti contravaloarea lor
Demisie
VaduvaL
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca am avut contract pe perioada determinata pe 3 luni adica 03.06.2016-02.09.2016,iar pe 02.09.2016 am primit act aditional ... (vezi toată discuția)