avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită incalcarea dreptului la proprietate
Discuție deschisă în Executare silită

incalcarea dreptului la proprietate

buna se ara am adjudecat un apartament in anul 2010 de la BEJ cu toate ca in actul de adjudecare si in cartea funciara cat si la DITL sect 5 figurez ca proprietara instanta jud sect 5 imi zice ca cererea de chemare in judecata pentru evacuarea fostului chirias nu este intemeiata desi acesta nu mai are valabilitate din 2013, Va rog frumos spuneti-mi la ce forum superior ma pot adresa ca sa pot intra in posesia acestui imobil a carui proprietara figurez doar in acte! va multumesc
Cel mai recent răspuns: genoveeva , utilizator 16:46, 29 Septembrie 2014
Puteti evacua persoanele care au ramasa in casa fara proces, intrucat actul de adjudecare este titlu executor.Adresati-va direct executorului judecatoresc.
AM FOST LA EXECUTORUL JUDECATORESC ,DAR IN ANUL 2011 DUPA CE INITIAL AM EVACUATO PE DOAMNA DIN IMOBIL PT CA LA ACEA DATA NU AVEA CONTRACTUL DE INCHIRIERE INSCRIS LA DITL M-A DAT IN JUDECATA DOS8895/302/2011 UNDE AM FOST OBLIGATA DE CATRE JUD SECT 5 SA O LAS IN CASA SI SA RESPECT ACEL CONTRACT PE CARE INSTANTA M-A OBLIGAT PE MINE SA IL INSCRIU LA SECTIA FINANCIARACONTRACT FACUT INTRE FOSTI PROPRIETARI EU NEAVAND NICI O LEGATURA! AM RESPECTAT DATELE ADICA PANA IN ANUL 2013 (CONTRACTUL ERA DIN 25 08 2008-25 08 2013) REPET NEINSCRIS PANA IN 2011 IN DITLSECT 5 IAR ACUM MI-A SPĂUS INSTANTA IN CEREREA DE EVACUARE IN DOS 1792/302/2014 CA NU ESTE INTEMEIATA !
Lasati la o parte argumentele cretino-imbecilice ale Judecatoriei Sect 5 - tipic romanesti, si incercati sa puneti in practica sfatul d-nei av Cazacu (o evacuare cu organele de Politie).
Daca nici asa nu se rezolva vorbiti cu "2-3 baieti" care pt suma corecta o expulzeaza pe chiriasa din tara. Inteleg ca vreti sa fiti corecta, si sa urmati calea legala, insa din postura unui "ars" intr-o situatie similara (am pierdut o garsoniera cautand dreptatea prin Tribunale), va spun cu siguranta ca nu asa trebuie procedat in aceste situatii. Timpul trece, iar dvs sunteti detinatoarea unor simple hartii ...
Da aveeti dreptate in privinta deciziilor judecatorilor ,dar am fost la executor care mi-a zis ca astia sunt pasii de urmat legali evacuarea prin instanta.Am fost si la sectia de politie de care apartine imobilul si mi-au zis caci daca intru in casa chiar daca sunt proprietara in acte este infractiune si se pedepsete ! SINGURA SOLUTIE PE CARE MI-AU DAT_O CEI DE LA POLITIE A FOST CACI TREBUIE SA OBTIN EVACUAREA PRIN INSTANTA ALTFEL ESTE INFRACTIUNE!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare locatari ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, In urmatorul caz: o casa este proprietatea parintilor. Casa este executata silit si adjudecata. In casa locuiesc, avand domiciliile acolo, copiii ... (vezi toată discuția)
Problema evacuare sect 3,nu necesita aut patrundere? steaua581 steaua581 Buna Ziua, Am o executare care este in faza de evecuare. executorul jud. a facut cere autorizatie patrunderde (imobilul este in sect 3) deci la jud sect ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata chiriasi zallyna zallyna Suntem chiriasi intr-un imobil unde avem contract valabil pana in martie 2011 cu vechiul proprietar. Imobilul a fost adjudecat la licitatie, iar noul ... (vezi toată discuția)