avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

buna seara,
as dori, va rog mult, o lamurire in ceea ce priveste urmatoarea situatie: eu si sotia avem un baietel de 7 luni jumatate, nascut in februarie 2014. la data nasterii copilului, sotia nu realiza si nici nu realizase venituri in ultimele 12 luni, iar eu eram in somaj indemnizat. intre timp, in lunile martie-aprilie eu am lucrat, apoi am stat in somaj neindemnizat pana luna aceasta, iar acum sunt din nou angajat. pot beneficia de acel stimulent de insertie de 500 ron tinand cont ca sotia sta acasa, iar eu am inceput din nou serviciul?

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ionut31 , utilizator 20:36, 20 Decembrie 2014
Buna seara!
Nu doresc sa intru in CCC, sta sotia cu copilul. Datorita dumneavoastra am "rotunjit" salariul cu 500 lei, suma deloc de neglijat in cresterea copilului.
Sincer multumesc si va doresc numai bine, sarbatori fericite si un an nou foarte bun din toate punctele de vedere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil catalinhabet catalinhabet Detin o Intreprindere Individuala de 3 ani si primii ani am fost pe pierdere si ultimul an pe profit. Sotia nu este angajata si vreau sa stiu daca pot primi eu ... (vezi toată discuția)
Somaj sau concediu crestere copil danapauss danapauss am o fetita cu handicap grad 1,sunt asistent personal,am nascut in septembrie un baietel si am optat sa raman angajata si sa primesc stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Maternitate Lutzu21 Lutzu21 Buna ziua. Sotia mea are contract de munca inregistrat din data de 15 ianuarie 2014 iar in luna noiembrie in perioada 15-20 este preconizat sa nasca. are ... (vezi toată discuția)