avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor familial in ce conditii?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor familial in ce conditii?

Buna ziua,suntem o familie compusa din 4 persoane(2 adulti si 2 minori) singurul venit fiind de 842 lei lunar (600 indem,200 alocatie bebe si 42 de lei alocatie scoalar) sotul si-a dat demisia in luna iunie deoarece nu mai era platit de cateva luni bune firma fiind in insolventa de atunci nu a gasit nimic de munca si as vrea sa stiu daca putem beneficia de ceva din partea frumosului nostru stat sau nu si daca da ce anume,cat,unde..? Multumesc anticipat!:((
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:38, 26 Septembrie 2014
Trebuie facuta o cerere la presedinte de asociatie, daca locuiti intr-un imobil ( bloc de locuinte ) ... pentru eventual o scadere la cotele de intretinere + caldura si o alta cerere facuta la primaria de care apartineti.... Succes!
1. Solicitati ajutorul primariei de care apartineti.

2. Intrati pe:
[ link extern ]
si ce scrie acolo este valabil pentru toate primariile din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil garnita georgiana garnita georgiana buna ziua ,va rog sa-mi spuneti si mie alocatia de stat pt copii pana la varsta de 2 ani este 200 de lei? de cand se da aceasta alocatie? din luna in care s-a ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are copilul meu daca eu inca sunt eleva iulianaflorea iulianaflorea Ma numesc Daniela , am 18 ani sunt eleva inca la liceu in clasa a11 si sunt insarcinata . Am de gand sa continui scoala pentru ca bebelusul se va naste in ... (vezi toată discuția)
Se mai acorda alocaþia pentru nou-nãscut (230 lei) si contravaloare trusoului (150 lei) de catre stat? ContSters126583 ContSters126583 Se mai acorda alocaţia pentru nou-născut (230 lei) si contravaloare trusoului (150 lei) de catre stat? Precum si stimulentului lunar pentru creşterea şi ... (vezi toată discuția)