avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contract de colaborare ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contract de colaborare ONG

Buna ziua, m-ar interesa ce fel de contract poate fi incheiat intre un ONG si un complex sportiv. Precizez ca ONG-ul are activitati sportive, care vor fi prestate permanent si exclusiv in locatia apartinand complexului sportiv. Sau contractul va trebui sa fie de prestari servicii, conventie civila... desi nu cred, pentru ca ativitatea nu va fi ocazionala. Asadar, ce forma ar trebui sa aiba ?
Multumesc mult de tot, anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2014
ancristida, utilizator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 01:04, 29 Septembrie 2014
Contract de inchiriere.
Deci nu poate fi vorba de colaborare ? Dar complexul sportiv nu doreste nici o remunerare din partea ONG, beneficiarii activitatii sportive vor plati un abonament instructorilor sportivi si un tarif pentru intrarea in complexul sportiv, deci practic ONG-ul aduce clienti si implicit castig complexului sportiv.
Si nu inteleg cum poate fi vorba de inchiriere, daca respectivul complex sportiv este deschis publicului larg, deci folosit de oricine plateste taxa de intrare, adica nu doar cine face initiere sportiva prin respectivul ONG.
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2014
ancristida, utilizator
Poate ar putea fi incheiat un contract de comodat ?
Daca nu se pune problema achitarii unei sume de bani pentru folosirea unor facilitati din complexul sportiv, atunci intocmiti un contract de parteneriat pentru atingerea unor obiective bine stabilite si in care sa fie trecute contributiile financiare, materiale dar si umane ale fiecarei parti.

Alte discuții în legătură

Factura pentru activitati fara scop lucrativ? catadiac2 catadiac2 Un club sportiv incheie un contract cu un alt ONG, avand ca obiect organizarea de cursuri sportive pe propietatea acelui ONG. Modelul de contract este pe ... (vezi toată discuția)
Inchirierea unei sali de sport constructorul constructorul Sala de sport a unei scoli,e solicitata de un club sporiv,sa fie folosita 2 ore pe zi(seara,seara cand nu sunt cursuri).In contextul in care in scoala exista o ... (vezi toată discuția)
Solicitare bani pentru concurs club sportiv scolar insomniak74 insomniak74 buna ziua.am copilul inscris la clubul sportiv scolar,la orizont ivindu-se un concurs intr-o alta localitate.mi-a fost solicitata o suma de bani pentru aceasta ... (vezi toată discuția)