avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa de munca

BUNA ZIUA!. In perioada sept.1981-oct 1985 am lucrat la fostul IJGCL Caras Severin,EGCL Resita (exploatarea Resita) la sectia termoficare as dori sa stiu daca a fost incadrata in grupa II de munca,si unde sa ma adresez.Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2014
mosulica56, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:40, 26 Septembrie 2014
Adresarea se face la arhiva EGCL Resita sau IJGCL Caras Severin, arhiva preluata de urmasele acestora. Ar trebui sa aveti inscrisă in cartea de munca perioada lucrata in grupa
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2014
ContSters331913, utilizator
Va puteti adresa, lichidatorului judiciar SCP TUDOR& ASOCIAŢII SPRL cu sediul în Bucureşti, B-dul Octavian Goga, nr. 2, sc. Tronson I, et. 4, cam. 1, sector 3, pentru IJGCL Caras-Severin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a doua de munca ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Rog respectuos un raspuns in problema din cartea de munca si pe care nu o inteleg deloc.In cartea de munca este specificat,,incadrat in gr.2 de ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva actelor unde am lucrat pensionar56 pensionar56 Cu respec Am lucrat la Sc.Mobins S.A Societate lichidata de Inspectori Judiciari care au fost 2 Si daca intreb de arhiva nimeni nu stie Am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Arhiva documente sc sere codlea sa armeanu_army armeanu_army Buna, ma poate ajuta cineva cu o informative legata de locul unde a fost mutate arhiva de documente de la SC Sere Codlea SA? As avea nevoie de revizuirea ... (vezi toată discuția)