avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Executare silita pe contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Executare silita pe contencios administrativ

Buna ziua,

Ce urmeaza sa se intample daca a fost fixata amenda de 20 % din salariul minim?
Cum se executa amenda mai exact?

Recursul suspenda executarea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:27, 27 Septembrie 2014
Recursul suspenda executarea si se judeca de urgenta.
va multumesc pentru raspuns,

Cum se procedeaza dupa ce hotararea ramane definitiva?
Neexecutarea din motive imputabile sau nerespectarea hotararilor judecatoresti definitive si irevocabile pronuntate de instanta de contencios administrativ, in termen de 30 de zile de la data aplicarii amenzii, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda de la 2.500 lei la 10.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neexecutarea unei hotarari definitive si irevocabile. mefistos mefistos As dori sa stiu si eu care este procedura in contencios administrativ daca autoritatea publica refuza sa duca la indeplinire o hotarare irevocabila data de ... (vezi toată discuția)
Legea contenciosului administrativ - reintegrare in functia publica pin pin Am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila la I.C.C.J prin care se dispune reintegrarea in functia de conducere si plata salariilor retro ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unui titlu executoriu maria1956 maria1956 buna seara, avem o sentinta definitiva si irevocabila din luna iunie 2011,pe care am investit-o cu formula executorie impotriva ANRP si pe care am depus-o la ... (vezi toată discuția)