avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna seara- model intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buna seara- model intampinare

buna seara .Caut un model de acceptare de cerere de divort pe care sa o depun la judecatorie .mentionez ca nu imi pot permite un avocat si din pacate nici nu ma pot folosi de noile reglementari cu privire la divortul la notar sau mediator deoarece bugetul familiei nu mi permite aceasta cheltuiala.
va multumesc anticipat pentru timpul acordat citirii acestui subiect
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:37, 26 Septembrie 2014
Cum adica model de acceptare cerere de divort? Cine a depus cererea de divort, sotul ?
eu sunt fiica lui .. el a primit cerere de divort
cred ca este vorba despre o intimpinare la cererea de divort primita
da o cerere de intampinare prin care se accepta divortul
Sa ia o foaie de hartie si sa scrie ca e de acord cu divortul, nu ii trebuie un model. Scrie cum il chema, adresa, parat in dosarul cu nr... sunt de acord cu cererea de divort formulata de x, sotia mea.
Oricum, intampinarea reprezinta raspuns la o cerere, nu exista un model, se raspunde punctual la acea cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model intimpinare divort ro_red_rosu ro_red_rosu Buna ziua, Nu ma pot prezenta la divort de comun acord pe data de 29 septembrie.Sotul este reclamant iar eu parat. Va rog sa mi dati un model de intimpinare ... (vezi toată discuția)
Intampinare divort 28lacra 28lacra Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca intr-o actiune de divort, este mai bine ca intampinarea sa fie introdusa impreuna cu o cerere reconventionala sau ... (vezi toată discuția)
Divort acasa.v acasa.v buna ziua am si eu o intrebare daca se poate, sotia a introdus actiunea de divort am gasit citatia in posta desi pe citatie scrie recomandat eu n-am semnat ... (vezi toată discuția)