avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pentru centrala pe gaze?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pentru centrala pe gaze?

Buna ziua,
Recent mi-am instalat centrala de apartament pe gaze,am fost surprinsa cand am aflat de la o cunostiinta ca trebuie sa declar la financiar ca mi-am instalat centrala pe gaze,altfel voi fi sanctionata.Am tot cautat pe forumuri dar nu am gasit nimic despre aceasta " taxa de lux"asa ar numit-o cei de la financiar.
Va rog daca stiti ceva despre aceasta taxa,va rog sa -mi comunicati si mie .
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:14, 27 Septembrie 2014
anonim_afx a scris:

" taxa de lux"asa ar numit-o cei de la financiar.

Taxa pe lux se refera la detinatorii de autovehicule noi sau second-hand cu motoare de peste 3.000 cmc ,care vor plati cate un Euro pentru fiecare centimetru in parte, separat de Timbrul de Mediu
Exista din 2011 un proiect de lege pentru taxa de poluare pentru detinatorii de centrale termice
Autoritatile incerca prin aceasta noua taxa sa convinga populatia din mediul urban sa se rebranseze la sistemul centralizat de incalzire
Ramane varianta ca proprietarii din imobilele de locuit in comun pot sa opteze pentru centralele de bloc, in locul celor individuale, pentru a reduce costurile cu taxa de poluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru modificata si votata marti 11 03 2014 amales amales va rog sami ziceti ce modificari sunt la taxa de timbru se poate iar inscrie cu partaj? (vezi toată discuția)
Primaria sectorului 3 cabinet primar razvlad2003 razvlad2003 Buna ziua! La data de 28.10 2011 conform contract vanzare -cumparare incheiat la Botosani am dobandit un autovehicul cu numere valabile de OLANDA pana la ... (vezi toată discuția)
Debransarea centralei termice titosexos titosexos Buna ziua La etajul 7 este instalata o centrala termica,dar proprietarul nu este acasa sa-i dea drumul si eu am in casa foarte frig(locuiesc deasupra).Am ... (vezi toată discuția)