avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Organizare evenimente muzicale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Organizare evenimente muzicale

Buna seara, puteti va rog sa ma ajutati?
As dori sa organizez petreceri cu dj unde se va plati intrarea si se va comercializa bautura alcoolica...locatia nu va fi mereu aceeasi...as vrea sa inchiriez spatii pentru a-mi putea desfasura activitatea.De ce autorizatii as avea nevoie?De unde le pot obtine?Sau cu cine as putea vorbi sa ma ajute in legalizarea acestei activitati?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tudorelena1 , utilizator 17:49, 30 Septembrie 2014
Cea mai simplă cale pentru Dvs. ar fi să angajați un avocat specializat în înființarea de firme.
Puteți să vă înființați un PFA (persoană fizică autorizată), această fiind o formă mai simplă care vă autorizează activitatea dorită.
Asta o sa caut acum.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii organizari evenimente in aer liber b.alexandru b.alexandru Salutare comunitatii avocatnet. Sunt organizator de evenimente si incepand de anul acesta am de gand sa organizez petreceri private in aer liber. Activitatea ... (vezi toată discuția)
Pot sa inchiriez spatiu comercial ca si persoana fizica pentru petreceri? beasan beasan Buna ziua Rog ajutor intr-o problema Sunt persoana fizica si am un spatiu comercial pentru inchiriere. Cam de 4luni am renuntat la un client, care avea ... (vezi toată discuția)
Autorizatii organizare eveniment muzical poisenes2007 poisenes2007 Doresc sa organizez un eveniment intr-o hala luata in chirie pentru 72 de ore . Este vorba de un eveniment muzical cu DJ din afara tarii si as dori sa si ... (vezi toată discuția)