avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar adoptie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar adoptie

Buna seara,
Eu si sotia mea suntem chemati la tribunal la o data fixa, dar nu putem ajunge in acea zi sub nicio forma niciunul dintre noi.
In citatie scrie in felul urmator:
"In caz de neprezentare a partilor, judecata se va face in lipsa, daca se solicita in scris acest lucru de catre una dintre parti. Cu un exemplar al actiunii + inscrisuri".
Intrebare mea este cum putem sa rezolvam fara a ne prezenta, dar in acelasi timp nu vrem ca tribunalul sa amane la un alt termen.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 21:58, 26 Septembrie 2014
Procedati exact cum scrie in citatie, solicitati in scris judecata in lipsa si trimiteti cererea la instanta respectiva, prin fax, e-mail, posta ori depusa personal la registratura.
Avind in vedere ca acest dosar este foarte important ptr dvs, cred ca ar fi mai bine sa incercati sa ajungeti.la instanta. Este adevarat ca se poate solicita judecata in lipsa, dar nu cred ca da bine in ceea ce va priveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare in proces alertbrain alertbrain Sotul meu este citat intr-un proces civil in calitate de parat. Prima infatisare are loc peste 2 zile, dar sotul meu a facut un accident vascular si este ... (vezi toată discuția)
Cerere stramutare - exemplare cerere, procedura de judecare raicuraisa1 raicuraisa1 In lumina noului cod de pr.civ, cererea de stramutare se discuta cu participarea partilor sau tot in camera de consiliu fara parti ? In cate exemplare se ... (vezi toată discuția)
Inscris dapetria dapetria Buna ziua, Printr-o citatie am fost chemata in instanta in calitate de recurent, pentru \"Recurs- partaj judiciar. In caz de neprezentare a partilor, se va ... (vezi toată discuția)