avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Folosirea imaginilor de pe YouTube - drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Folosirea imaginilor de pe YouTube - drepturi de autor

Buna ziua,

Nu reusesc sa gasesc raspunsuri referitor la utilizarea imaginilor de pe YouTube intr-un material video. Mai detaliat : editez un videoclip non-comercial, din care nu obtin nici un beneficiu in afara vizualizarilor si a promovarii unei trupe pe diferite platforme de socializare si vreau sa folosesc imagini ce contin logoul unor canale de televiziune online. Daca in descrierea clipului specific ca imaginile folosite nu sunt proprietatea uploader-ului si ca nu detinem nici un drept asupra lor si mai ales ca materialul prezentat este non-comercial, este suficient ?

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Filip_Theodor , utilizator 12:50, 27 Septembrie 2014
Trebuie să aveți acceptul prealabil al respectivelor canale de televiziune on-line.
Multumesc pentru raspuns ! Acceptul lor il pot considera legal daca il primesc in casuta de mesaje ale contului de Youtube ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scandal filmari videoclip! ajutor! exe exe Bun deci am o problema care suna cam asa: Am filmat impreuna cu ai mei colegi un videoclip la piesa \\\\"E... - L....\\\\". Cantareata E. este reprezentata de ... (vezi toată discuția)
Live streaming youtube Delete+Alt Delete+Alt Buna, situatia suna cam asa. Transmit pe canalul Youtube video de genul live streaming. In acest live streaming ma joc jocul FREE \"War Thunder\" care la un ... (vezi toată discuția)
Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe vallir vallir Buna seara, Speta: realizam un video (mai exact filmari din trafic; dashcam), il editam (muzica, efect etc.) si il uploadam pe Ytb. Dupa cum bine stim, ... (vezi toată discuția)