avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in CCC si vrem sa ne mutam in Germania definitiv
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in CCC si vrem sa ne mutam in Germania definitiv

sunt in ccc si vrem sa ne mutam in germania definitiv pt ca acolo lucreaza sotul meu .vreau sa renunt si la alocatie si indemnizatie pt a primi in germania alocatie si cel mai important ,ar trebui sa sa fac o cerere pt lichidare la zi la angajatorul din romania sau care sunt demersurile pt a anunta ca nu am sa mai vin la servici dupa terminarea ccc din cauza schimbari de domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:42, 27 Septembrie 2014
Faceti o cerere catre angajator cu incetare suspendare CCC anticipat, apoi faceti o cerere de demisie ..si gata, ati scapat. Drum bun si long life in Deutschland.
1. Faceti o cerere catre angajator prin care solicitati incetarea contractului individual de munca (CIM) cu acordul partilor (art.55b din Codul muncii).

2. Luati legatura si cu Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care plateste indemnizatia pentru CCC si alocatia de stat pentru copii, si solicitati incetarea platii indemnizatiei si a alocatiei pentru ca plecati definitiv din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie oana4 oana4 Buna seara, Am si eu o nelamurire: Sunt in indemnizatie crestere copil si ma angajez in Anglia cu contract de munca.Vreau sa va spun ca eu apar la actualul ... (vezi toată discuția)
Conflicte de munca - cci arianaferseta arianaferseta In 15.06.2010 copilul meu a implinit 2 ani. In data de 16.06.2010 am solicitat incetarea suspendarii contractului de munca. Cartea de munca este corect ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie si alocatie copil gropitze357 gropitze357 Buna ziua! Am citit deja la dumneavoastra pe site cum se acorda stimulentul de insertie. Eu am optat pentru CCC de 2 ani. Micutul meu s-a nascut pe ... (vezi toată discuția)