avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu medical

Buna ziua. Intrebarea mea este cum inregistrez un salariat in declaratia pentru CAS in cazul in care acesta a fost in concediu medical in luna aprilie 23 de zile fata de cele 22 de zile lucratoare?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: H.R. SUPORT , Consultant resurse umane 09:37, 25 Mai 2009
Buna ziua ,

desi concediul medical se acorda in zile calendaristice el se inregistreaza in pontaj si declaratie in zile lucratoare .
In concluzie, revizuiti zilele de acordare a c m functie de zilele lucratoare .
Cu siguranta nu veti mai avea 23 zile de concediu medical acordat :D

Andreea
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Mai 2009
H.R. SUPORT , Consultant resurse umane
Si spre exemplu daca in a doua zi de Pasti (20 aprilie 2009) a fost in concediu medical eu cum ar trebui sa-l trec in declaratie? Multumesc mult inca o data.
20 Aprilie este zi libera prin lege . O tratati ca o zi de sambata sau duminica .
Va este mai usor sa imi spuneti data de inceput a cm si data de sfarsit , in cazul in care este un singur certificat medical astfel incat sa va dau datele exacte de introducere in declaratie ?
Zilee de pasti sunt sarbatori legale (nelucratoare). in concluzie nu calculati concediu medical pentru sarbatori legale.
Concediul medical "initial" este din data de 10.04.2009 pana in 14.04.2009.
Concediul medical "in continuare" este din data de 15.04.2009 pana in 18.04.2009.
Multumesc mult inca o data.

Alte discuții în legătură

Concediu medical si sarbatorile legale laura_yt laura_yt am o nelamurire cu privire la concediul medical si sarbatorile legale, si anume daca am avut concediu medical intr o zi de sarbatoare legala, adica zi libera, ... (vezi toată discuția)
Plata salarii zile nelucratoare gabi0708 gabi0708 As vrea sa stiu si eu cum se reflecta in salariu zilele libere nelucratoare, in speta in luna iunie, ziua de 1 iunie si ziua de Rusalii, 5 iunie. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Paºte catolic, pontaj luna aprilie 2013 Cosmi7 Cosmi7 Bună ziua, Dragii mei, Vă supun atenţiei următoarea chestiune; Luna aprilie 2013, are 22 de zile lucrătoare. Cum pontez salariaţii de ... (vezi toată discuția)