avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu medical

Buna ziua. Intrebarea mea este cum inregistrez un salariat in declaratia pentru CAS in cazul in care acesta a fost in concediu medical in luna aprilie 23 de zile fata de cele 22 de zile lucratoare?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: H.R. SUPORT , Consultant resurse umane 09:37, 25 Mai 2009
Primul concediu este de 3 zile si il achita unitatea iar urmatorul, daca are acelasi cod de boala este tot de 3 zile , dar plata suportata de cass .

multa bafta ,
Andreea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical si sarbatorile legale laura_yt laura_yt am o nelamurire cu privire la concediul medical si sarbatorile legale, si anume daca am avut concediu medical intr o zi de sarbatoare legala, adica zi libera, ... (vezi toată discuția)
Plata salarii zile nelucratoare gabi0708 gabi0708 As vrea sa stiu si eu cum se reflecta in salariu zilele libere nelucratoare, in speta in luna iunie, ziua de 1 iunie si ziua de Rusalii, 5 iunie. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Paºte catolic, pontaj luna aprilie 2013 Cosmi7 Cosmi7 Bună ziua, Dragii mei, Vă supun atenţiei următoarea chestiune; Luna aprilie 2013, are 22 de zile lucrătoare. Cum pontez salariaţii de ... (vezi toată discuția)