avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj dupa ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj dupa ccc

buna ziua as dori si eu sa stiu daca sotul meu care termina acum concediul pentru cresterea copilului poate intra in somaj direct din concediu.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 2 Iunie 2009
Intr-adevar, in situatiile prevzute de art.56 C.mun. (incetare de drept a c.i.m) pentru care se poate beneficia de indemnizatia de somaj nu se acorda preaviz.
De asemenea, in cazul incetarii c.i.m. in baza art.31 alin.4 ind.1 C.mun. nu se acorda preaviz .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic 2ani Veronicas Veronicas Buna ziua, Imi puteti spune daca dupa efectuarea concediul de crestere copil pe 2 ani am dreptul de la intra direct in somaj? Administratorul firmei imi spune ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc sandycraciun sandycraciun Buna ziua, In perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2010 am fost angajata cu contract pe perioada determinata. Din iaunuarie 2011 am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj dupa ccc? veperope veperope am lucrat 2 ani la o firma,dupa care am nascut si am intrat in cic.Am nascut in 29.09.2010.din cate am inteles postul meu n-a fost ocupat de nimeni dar nici nu ... (vezi toată discuția)