avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Divulgarea declaratiilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Divulgarea declaratiilor

buna ziua....revin si eu cu intrebarea,poate un politist care ancheteaza un dosar in cercetare,sa divulge declaratiile partilor implicate,altor persoane care nu au nici o calitate in acel dosar?multumesc ptr raspuns
Cel mai recent răspuns: camy20 , utilizator 09:06, 7 Octombrie 2014
Nu are voie!
Multumesc ptr raspuns....unde pot face o sesizare privind acest aspect?
In primul rand la procurorul care supravegheaza urmarirea penala
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coruptie in politie ContSters126274 ContSters126274 Intr-un dosar penal,organul de cercetare penala are voie sa lase partile sa schimbe documentatia din dosar? In cazul asta,ce se poate face? Organul de ... (vezi toată discuția)
Se poate da in judecata un politist? danaa1 danaa1 Buna seara, Am un caz cam ciudat. Intr-un dosar penal,politia face parte din cercetari ca si procurorul de caz. Procurorul da NUP,s.a.m.d.,fara sa se ajunga ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva agentului de politie!? michaelj michaelj ce pot face impotriva unui agent de politie care a dat dovada de partinire in \"rezolvarea\" dosarului in care eu sunt parte vatamate? pot face plangere la ... (vezi toată discuția)