acum 7 ani la propunerea unui prieten am fost de acord sa ma pun procurant la un teren sa ajut o prietena de al lui sa vanda un teren loase aia un avans facuse un antecontract si eu trebuia sa semnez actele printro procura speciala mam prezentat la notar si am fost arestat ca propietara nu era propietara da drept a terenului ma bagat complice la anselaciune eu nu am spus de prietenu meu am spus ca o cunosc pe falsa propietara am fost arestat 35 de zile am fost pus an libertate an 2007 noiembrie de atunci nu am mai fost chemat la ancheta an 2013 septembrie am fost chemat la politie si atrimis dosaru la procuror si la trimis an istanta am avut primu termen pe 24 septembrie 2014 ce sa fac ajutatima sunt nevinovat am fost victima unui sistem infractional dosaru cat si rechizitoru sunt de cascadori rasului notaru care a facut procura trebuie sa ajunga la puscarie dar el este bagat ca a fost an eroare de fapt si scapa eu nici nu ami aduc aminte ce sa antamplat atunci bine atrcut 7 ani poti sa fi condamnat fara sa fi anchetat am dat o declaratie atunci si una anu trecut la politie an rest nimic ce sa fac
Va trebuie un avocat care sa vada actele de la dosar, in functie de care va faceti apararea cu dichis dat fiind ca este un dosar penal nu este de joaca sau de neglijat.
Sunt vinovat?
rares85
BUNA ZIUA
In luna iunie am cumparat un automobil din germania cu scopul de al vinde in tara,masina a fost cumparata de la un diler dintr-un parc auto cu ... (vezi toată discuția)