avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Credit in franci elvetieni, comision risc vs comision ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Credit in franci elvetieni, comision risc vs comision administrare

Buna seara, as dori o lamurire o informatie

Am un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara la Volksbank contractat in 2007.Initial la acest credit am platit si un comision de risc care apoi s-a transformat in comision de risc/administrare.Nu i mi mai aduc aminte exact dar cred ca prin 2010 am primit acasa o scrisoare prin care mi se cerea sa ma prezint la banca pt. renegocierea conditiilor creditului. La acea data eu locuiam in strainatate ca si acum de altfel si nu am dat curs acelei cereri.Am inteles ca a aparut o lege prin care se interzice bancilor sa perceapa anumite comisioane,iar acest lucru se aplica si creditelor in desfasurare.Va rog sa ma lamuriti despre ce este vorba.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:54, 28 Septembrie 2014
Sincer intrebarea dvs. este prea generala. Trebuie sa plecati invers, de la situatia dvs. particulara si sa cautati mai apoi o solutie. Este vorba in principiu despre un proiect de lege care sa denomineze creditele din valuta straina in lei romanesti, si cam atat, ca de acum incolo populatia sa plateasca creditul in banul tarii romanesti. Povesti dupa parere mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diverse rosca daniel rosca daniel problema Volksbank....comisioane ascunse si nerespectarea prevederilor OUG 50/2010 (vezi toată discuția)
Creditul de nevoi personale rugina rugina am contractat un credit de nevoi personale in valuta pe o perioada de 10 ani si pe linga dobinda lunara mai sunt si comisioanele de administrare si risc. am ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 logodnica logodnica Buna ziua, In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)