avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 activare cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

activare cod caen

Buna ziua ,
Doresc sa activez un cod caen existent deja in actul constitutiv. Care sunt procedurile si actele necesare ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Amza Monica , Avocat 00:36, 26 Iunie 2009
pt utilizator "torasama"

1. Acordul de functionare eliberat de Primarie este insotit de Fisa de valabilitate.

2. Acordul de functionare se elibereaza in temeiul urmatoarelor:
-Legii nr. 215/2001 (a administratiei publice locale) -republicata,
-Legii 12/1990 (privind protejarea populaþiei împotriva unor activitãþi comerciale ilicite) -republicata,
-Legii 61/1991 (pentru sanctionarea faptelor de încalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice) -cu modificarile ulterioare, Legii nr. 2/2000,
-OG 99/2000 (privind comercializarea produselor si serviciilor de piata) -republicata, Legii nr. 650/2002 (aprobarea), HG 333/2003 (norme) si a
-Hotararii Consiliului Local respectiv


Doar pentru anumite obiecte de activitate se mai cere obtinerea unor autorizatii de functionare si asta binenteles dupa autorizarea respectivelor obiecte de activitate prin depunerea si inregistrarea Declaratiei Model 3 la ORC. In rest....... nu avem nevoie de autorizatii de la alte institutii...:rtfm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare liviu_co liviu_co Buna ziua, Certificatul constatator de autorizare a punctului de lucru eliberat de Oficiul Registrului Comerţului contine si activitati prevazute in OG nr. ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti cate coduri CAEN sunt permise legal ptr a fi trecute in Actul Constitutiv al unei firme SRL pe care vreau sa o ... (vezi toată discuția)