avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Desprindere de asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Desprindere de asociatie de proprietari

Buna ziua
Momentan suntem afiliati la o Asociatie de proprietari mare (24 de scari).
Nu vreau sa enumar nemultumirile vizavi de conducere, (care sunt mari, importante si multe), vreau sa stiu ce demersuri trebuie facute ca sa ne desprindem de asociatie si sa ne constituim intr-o asociatie noua. Care sunt conditiile ce trebuie indeplinite.
Mentionez ca avem un apartament cu datorii foarte mari.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:29, 29 Septembrie 2014
Buna ziua,

Este posibila desprinderea unei scari si constituirea unei noi asociatii.
In principiu pasii sunt similari constituirii unei noi asociatii, insa trebuie sa existe si un Raport prin care se impart activele si pasivele intre vechea asociatie si noua asociatie.
Aici gasiti un ghid care v-ar putea folosi:
www.avocatnet.ro/content/con...

Descarcati fisierul in calculatorul dv. Pe site preview-ul este inaccesibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate face oasociatie de proprietari? claudioopitz claudioopitz momentan suntem Asociatie de Locatari,blocul fiind compus din 2 scari,40 apartamente.Administratorul are restante catre furnizori in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Infintare asociatie de proprietari i_ina i_ina Va rog sa imi dati cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea problema : Suntem proprietari ai unei scari de bloc (15 apartamente) care dorim sa ne desprindem ... (vezi toată discuția)
Desprindere asociatie locatari ContSters122354 ContSters122354 am vrea sa ne desprindem de asociatia de locatari si sa infiintam una noua pe o scara sau 2 va rog sa ma indrumati ,care este demersul necesar si daca se ... (vezi toată discuția)