avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 260 Persoană fizică fără venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 260 Persoană fizică fără venit

Bună ziua.
Îmi poate cineva explica mai concret ce înseamnă Decizia de Impunere 260 pentru o persoană fizică fără venituri?
Am primit astăzi o Decizie de Impunere 260 pe baza unei plăți pe care am făcut-o către CASS în luna Iulie ca persoana fizica fara venit. Care ar fi următorul pas?

Vă mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2014
Sergiu_N, utilizator

Alte discuții în legătură

Cass la contract de inchiriere Galadriel75 Galadriel75 Pana sa vina decizia de impunere pentru un contract de inchiriere locuinta, care ajunge, de obicei, dupa primul trimestru, merg sa platesc impozitul si cass-ul ... (vezi toată discuția)
Cass-investiþii garbiny garbiny Buna ziua, La :Codul fiscal-CAPITOLUL III(prevederile acestui capitol se aplică din 1 iulie 2012)-Contribuţia de asigurări sociale de sănătate privind ... (vezi toată discuția)
Cass pentru pfa hmcs2004 hmcs2004 Am un PFA pentru activitati economice Am depus pentru anul 2013, Declaratia 200 si pentru acest an, Declaratia 220 Fiscul a trimis decizie de impunere doar ... (vezi toată discuția)