avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... va rog,imi puteti raspunde DACA POT TRECE LA VAMA LEMN ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

va rog,imi puteti raspunde DACA POT TRECE LA VAMA LEMN TAIAT SI SPART DE FOC SI ASEZATI PE PALETI

TOT INCERC SA AFLU NISTE RASPUNSURI CU TRECUTUL LEMNULUI LA VAMA.ANUMITE PERSOANE MI AU SPUS CA TRE SA TREC LEMNUL TAIAT SI SPART PR FOC DOAR ASEZATI PE PALETI DAR NU SUNT SIGURI DE ASTA,EU AS VREA SA STIU DACA POT TRECE LEMNUL TAIAT SI SPART DAR NU ASEZAT PE PALETI,ASEZATI DIRECT IN REMORCA TIRULUI.MULTUMESC IN ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: nicola danut , utilizator 21:31, 24 Mai 2009
ce ar fi daca dvs ati suna la vama respectiva, sa va interesati direct de la "sursa"? ati primi cel mai sigur raspuns.
:offtopic: Interventie moderator
# nicola danut
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
scuze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic! geaigel geaigel CARE SUNT PASII PE CARE TREB SA II PARCURG PT A FACE PARTE DIN COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI? (vezi toată discuția)
Partaj judiciar divort Cristina  Oros Cristina Oros DACÃ UNUL DINTRE SOȚI A INFIINȚAT PE TIMPUL CÃSÃTORIEI, ACUM DESFÃCUTÃ PRIN DIVORT, O SOCIETATE COMERCIALÃ CU RÃSPUNDERE LIMITATÃ, DIN ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma marian barbu marian barbu BUNA SEARA AM UN SRL INFIINTAT IN 2008 OCTOMBRIE CE TREBUIE SA FAC SI CE CHELTUIELI IMPLICA CA SA SCAP DE FIRMA CA NU AM REUSIT SA OBTIN CONTRACTUL PENTRU CARE ... (vezi toată discuția)