avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj cu copii majori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj cu copii majori

copii au adus contributie averii create in ultimii 14 ani . mai este partajul 5050 daca ei nu au fost renumerati in termeni bine stabiliti?
Cel mai recent răspuns: raileanumarcel , utilizator 21:16, 30 Septembrie 2014
Conteaza si ce cere sotia la partaj, ce pretentii are, puttei partaja si in natura, o parte de casa si o parte de solarii pt a se gospodari singura.
Luati-o si altfel, copiii au semanat , au muncit pamantul, au recoltat, au vandut si au papat banii, partea lor desigur..
pai aici este problema ca am fost eu (tatal-seful familiei) si cam toti bani au fost mereu investiti , bani de distractii si alte cele f f putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deduceri persoane aflate in intretinere damian oana damian oana Buna ziua Va rog sa imi spuneti care sunt conditiile pentru a primi deduceri suplimentare pentru mama aflata in intretinere. Care este pensia maxima pe care ... (vezi toată discuția)
Deducere suplimentara cris33 cris33 As dori sa stiu pana la ce varsta pot fi trecuti copiii majori in intretinere, daca nu au venituri si in ce conditii. (vezi toată discuția)
Deducere personala rinos rinos Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pentru un copil aflat in intretinere si care este masterand la stat primesc deducere personala.Am fost anuntata de ... (vezi toată discuția)