avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprafete de teren mai mici decat inscrisurile din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprafete de teren mai mici decat inscrisurile din titlul de proprietate

Buna ziua !
Adresez o intrebare cu problema mentionata in titlu. In prezent este pe rol un proces in care s-a efectuat o succesiune succesiva, dar pe un titlu de proprietate unde este mentionata suprafata de 1 ha, in realitate la masuratorile efectuate de o firma de specialitate, prin satelit, s-a masurat suprafata de 0,34 ha. Diferenta este ENORMA. Firma respectiva mi-a eliberat o adeverinta cu masuratorile efectuate pe care am atasat-o la dosar. Ce solutie credeti ca as putea primi, si cum as putea recupera restul suprafetei ? Momentan stadiul este "amana cauza".
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:13, 29 Septembrie 2014
depinde ce va iesi la expertiza topo dispusa de instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista un forum unde se poate reclama un expert topo gorbe.vasile gorbe.vasile Am pe rol o actiune civila din 2004 iesire indiviziune , cauza este in tergiversare cu expertiza topo , expertiza efectuata tendentios . Sunt inginer de ... (vezi toată discuția)
Corectare suprafata de teren în cf cu aplicarea regulamentului odg nr.700/2014-program național de cadastru și carte funciară Marian Hainagiu Marian Hainagiu Bună ziua, Am rugămintea sa ma lămuriți in urmatoarea speta: In 2014, tatăl meu, pentru a-mi putea vinde o casa+ terenul aferent, a intabulat ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate nyyco nyyco In cazul in care , nu s-a eliberat titlu de proprietate pe toata suprafata validata de Comisia Judeteana de fond funciar, cum se poate obtine titlu de ... (vezi toată discuția)