avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata integrala datorii ANAF fara dobanda si penalitati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata integrala datorii ANAF fara dobanda si penalitati

Buna ziua,
Detin o societate care in ultimii ani a facut datorii la ANAF de 9500Lei din care 4500Lei sunt penalitati si dobanzi....
Exista vreo posibilitate sa platesc integral toata datoria si ANAF sa imi faca o reducere de penalitati si dobanzi?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 19:29, 29 Septembrie 2014
Incercati o negociere cu ei, insa nu cred..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata credit ancut75 ancut75 Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de anaf gabrielatutu gabrielatutu buna, am si eu o intrebare, daca anaf a blocat un cont de firma, si vreau sa fac plata partiala din suma exista aceasta posibilitate? stie cineva sa imi spuna ... (vezi toată discuția)
Stingere penalizari anaf Anca114 Anca114 Buna ziua , este posibil ca sumele datorate catre anaf ( penalizarile si majorarile de intarziere ) sa fie anulate fara a le plati ? Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)