avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune in lipsa unuia dintre mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune in lipsa unuia dintre mostenitori

Fratele meu, cu domiciliul in strainatate, nu poate veni in tara pentru a intocmi actul de succesiune dupa mama noastra decedata de curand. Tatal nostru a decedat cu multi ani in urma.

Eu si fratele meu suntem singurii mostenitori.

Ce pot face pentru a intocmi totusi actul de succesiune?
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 20:14, 29 Septembrie 2014
prin procura su reprezentat de un avocat ( fratele)
Fratele va poate face si trimite dvs. procura de reprezentare si apoi puteti face succesiunea dupa ambii parinti. Mergeti la un notar si va spune exact .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru reprezentare la succesiune luana1976 luana1976 Stimati Domni, tatal meu a decedat acum citeva zile in Bucuresti. Parintii mei sint divortati din 1998, iar la casa nu a fost efectuat ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire ancasimona ancasimona 1.Doresc sa stiu daca prin renuntarea la cetatenia romana, se pierde dreptul la mostenire pe teritoriul Romaniei. 2.Parintii amandoi sunt decedati, mai am un ... (vezi toată discuția)
Mostenirea tatalui meu marilena76 marilena76 Tatal meu a decedat acum o sapatamana.Cu o zi inainte de decesul lui a decedat mama lui (tatal lui era decedat de mult timp). Eu sunt unicul mostenitor al sau ... (vezi toată discuția)