avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită punere in posesie
Discuție deschisă în Executare silită

punere in posesie

Buna ziua,
Am o problema , in sensul ca am castigat la o liciatie organizata de ANAF un imobil, s-a facut proces verbal de adjudeare, binenteles dupa plata integrala, prin care s-a oferit titlul de proprietar. Pe baza acestui proces verbal am reusit sa ma inscriu in CF, problema este ca nu reusesc sa intru efectiv in posesia imobilului. Vechiul proprietar nu vrea sa-l elibereze. Ám facut o cere prin excutor judecatoresc de punere in posesie, dar aceasta cerere a fost respinsa pe motiv ca procesul verbal de adjudecare emis de anaf constituie titlu de proprietate dar nu are caracter de titlu executoriu
Poate aveti o sugestie?
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2014
adrian_bv, utilizator
Cel mai recent răspuns: adrian_bv , utilizator 08:39, 30 Septembrie 2014
Formulati cerere la instanta pentru evacuare pe calea dreptului comun .
faceti-l sa fie titlu executoriu.. cereti investirea lui in instanta.
mai bine va consultati cu un avocat sau cu mai multi, daca ce faceti e gresit, pierdeti mult timp si implicit bani.
cum il pot face titlu executoriu?
Cei de la anaf au un formular tipizat cu serie si nr pentru procesele de adjudecare, cum erau facturile fiscale inainte, daca nu este titlul executoriu sa inteleg ca toate bunurile imobile vandute de anaf iti da calitatea de proprietar, dar nu te pun inposesie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin un titlu executoriu? puzuzu puzuzu Spuneti-mi va rog... nu ma pricep deloc. Am inteles ca pentru a-mi fi aprobata o cerere de evacuare silita (sunt proprietar adjudecatar si inscris la C.F.) a ... (vezi toată discuția)
Evacuare apartament Grecu8 Grecu8 Buna seara, Am citit pe internet discutii despre evacuari dar nimic care sa se potriveasca situatiei mele. Am cumparat la licitatie un apartament acum aprox. ... (vezi toată discuția)
Bun dobandit prin licitatie, nu pot intra in posesia lui fizica puzuzu puzuzu Buna ziua. Am incercat sa caut o solutie pentru o nelamurire personala de ordin judiciar pe forum, dar nu am gasit niciun subiect asemanator deschis. Va rog ... (vezi toată discuția)