avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... problema cu fiscul
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

problema cu fiscul

Buna seara,am o nelamurire si nu stiu rezolvarea.In 2007,tatal meu ia un credit de la banca,linie de credit,printr-o societate,in care era administrator si asociat unic.Cu acei bani cumpara un autoturism,masina ramanand gaj la banca,prin oprirea cartii de identitate a autoturismului,toate bune si frumoase atunci,vine criza,nu mai poate plati ratele si merge la banca si se fac reevaluari,refinantari si ramane in continuare cu autoturismul.In 2014 tatal meu a decedat si masina a ramas in sediul societatii,neviind folosita,acum firma fiind datoare la stat pentru neplata taxelor de ani de zile,fiscul a gasit masina ca fiind a societatii si ne invita la sediul lor sa predam masina ca urmare a procesului-verbal de sechestru din 20.06.2008,dar probabil ca dansii nu stiu faptul ca nu am achitat nici acum creditul.Eu acum nu stiu cum sa procedez,daca predau masina la fisc,se supara cei de la banca,daca nu o predau se supara fiscul.Mentionez ca tatal meu era cetatean strain,a murit de boala in tara natala,si deocamdata nu am reusit sa intru in posesia certificatului de deces si inca nu am informat anaf de decesul lui.Pe cei de la banca i-am informat,si chiar am vrut sa predau masina,dar au spus,daca nu am nici o functie in cadrul societatii,ei nu stau de vorba cu mineX-(.Si uite asa,nu stiu ce sa fac cu fiscul#-o

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? pandiseba pandiseba Buna ziua,am nevoie de un sfat,o idee cum sa procedez.Iata situatia,tatal meu prin societatea la care este asociat unic si administrator cumpara in anul 2007 ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut auto lor28 lor28 Salut! Tatal meu a decedat de curand. Din pacate, la momentul decesului, avea un credit pentru un autoturism pe care l-a cumparat in 2008. Creditul este pana ... (vezi toată discuția)
Contract de gaj robertsega32 robertsega32 Avem o firma debitoare, ce nu mai reuseste sa isi plateasca datoriile. Ne-a oferit niste autoturisme in contul datoriei. NU prea vrem sa le luam, deocamdata, ... (vezi toată discuția)