Buna asi dori sa ma interesez cat ar costa divortul la notar public,acte necesare pt divort si ca sa pun cererea de divort la notariat trebuie sa fie prezent si sotul sau ajunge daca singura pun cererea.Ce pot sa fac daca certificatul de casatorie o ramas la el si nu vrea sami deie casa pot sa rezolv divortul sau daca el nu vrea sa divorteze???nu avem copii si nu avem nimic de inpartit,mai repede de 30de zile nu se poate sa ne divorteze??multumesc frumos
Daca sotul nu doreste sa divortati la notar,singura varianta ramane divortul in instanta.La notar de la data depunerii actelor dureaza 30 de zile.Pt costuri puteti intreba la orice notariat din zona dvs.
Divort
bonaparte
Buna ziua am si eu o problema mai delicata: am o prietena care locuieste la mine in Brasov , este plecata de la sot din cauza neintelegerilor ea fiind din ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez
carmenspata
Buna ziua,am si eu o intrebare la dumneavoastra.vreau sa divortez de.. sotul meu,pe cale amiabila ,la notariat.Dorersc sa stiu cit dureaza si ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)