avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit casa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit casa

buna,am construit o casa in rosu in 2007,in fiecare an am mers la primarie reinoind autorizatia de constructie,nereusind sa terminam casa,e o casa in rosu nelocuibila.Anul acesta am mers sa-mi reinoesc autorizatia din nou,mi-au zis ca am de platit impozit retroactiv pe casa pe toti anii anteriori.intrebarea mea este cum e posibil asa ceva cand eu in fiecare an am mers la ei ,mi-am facut documentatia necesara,platit taxa de reinoire a autorizatiei de constructie,nu mi-au zis in nici un an ca ar trebui plati impozit daca casa nu e terminata,iar anul acesta spunandu-mi ca trebuie sa platesc din urma...poate cineva s-a mai confruntat cu asa ceva.Va multumesc!!
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2014
ContSters332251, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 15:31, 2 Octombrie 2014
ce-ar trebui sa fac in cazul acesta,e ceva ce as putea face sa nu platesc din urma...?da,nu m-au anuntat in nici un an,doar au venit,au constatat lucrarea,facut poze la casa si prelungit autorizatia,atat.
Nu prea puteti face nimic, pt ca si d-voastra aveati obligatia sa declarati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit caldiri persoane juridice oanazaharov oanazaharov Buna ziua! As vrea sa va intreb daca in conditiile in care firma mea are ca obiect principal de activitate- vanzare si cumparare de imobile proprii- trebuie ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de construire expira. in ce stadiu al constructiei pot intabula imobilul? VALERICA1955VALERICA VALERICA1955VALERICA Buna ziua, am o casa cu etaj in constructie.Am reusit sa montezi ferestrele si usile exterioare,exteriorul l-am izolat si vopsit iar gardul este cu ... (vezi toată discuția)
Trebuie platit impozit pe cladire si teren la apartamentele ce sunt produs finit? violeta.grigorescu violeta.grigorescu Buna ziua, Am rugamintea sa ne spuneti daca trebuie platit impozit cladire si teren la apartamentele ce sunt produs finit, respectiv, marfa in vederea ... (vezi toată discuția)