avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lista cu articolele pentru fiscalizarea casei de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lista cu articolele pentru fiscalizarea casei de marcat?

Dupa obtinerea nr de ordine trbuie sa ma prezint (pentru fiscalizare )cu lista de produse alimentare si nealimentare pentru magazin, cu lista bauturilor alcolice si nealcolice pentru bar si a produselor alimentare specifice barului ...si lista produselor nealimentare si alimentare(inclusiv legume si fructe) pe care le voi vinde ambulant .
Casa de marcat va fi fiscalizata pe punctul de lucru de la magazin mixt si bar, iar aceasa va avea 3 departamente : -magazin mixt , -bar , -si ambulant.
Cum intocmesc aceasta lista?!! pentru ca marfa acum am putina, si vor mai fi articole pe care va trebui sa le cumpar ,si nu as mai vrea sa mai introduc dupa aceea banuiesc ca ma va costa alti bani alt timp ?

Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 11:57, 1 Octombrie 2014
Fiscalizarea casei de marcat o face o firma acreditata, cea de la care, de regula, ati cumparat-o.
Va trebui sa previzualizati ce veti vinde. Inspirati-va de la cineva care are o astfel de afacere functionala. Chiar si cei care o fiscalizeaza va pot ajuta cu aceste informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere magazin mixt gabygrass gabygrass Buna ziua va rog frumos puteti sa-mi spuneti daca am o intreprindere familiala deschisa pe agricultura inclusiv culturi de legume pot deschide un magazin mixt ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa am o singura casa de marcat pentru magazin, bar si ambulant? ContSters330987 ContSters330987 La o casa de marcat se pot infiinta 3 departamente? Adica, pentru magazin si bar l fiscalizata la un punct fix (punct de lucru autorizat recent) iar in afara ... (vezi toată discuția)
Cod caen actualizat vs. cod caen vechi Alex009 Alex009 Salut! Am cateva intrebari despre noul cod caen, dar si in general. Mentionez ca sunt incepator in lucrurile acestea si o explicatie babeasca ar fi utila ... (vezi toată discuția)