avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Extras
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Extras

Buna dimineata,

poate ma ajuati /indrumati ref la urmat situatie:
in dosarul de partaj au fost incluse si creditele/cardurile de cumparaturi;
pentru credite imi este clar ce extrase trebuie sa anexez,dar la cardul de cumparaturi nu am idee deoarece dupa divort acest card l-am mai folosit,desi la data divortului in extras se vede datoria care a ramas,eu achitand suma la data scadenta.
Ce documente sa anexez?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:22, 30 Septembrie 2014
Trebuie sa cereti de la banca extrasele lunare ale perioadei analizate de judecator si nu doar o stare financiara, care indica doar soldul. Judecatorul doreste sa vada ce sume s-au cheltuit si, daca e posibil, sa identifice si tipul cumparaturilor efectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la ... Laurentiu197 Laurentiu197 Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la BRD și după cum mi sa spus de cei de la banca ca trebuie sa depun minim 50 de lei în fiecare ... (vezi toată discuția)
Banca nu a respectat modul de trimitere a extrasului de cont asa cum era prevazut in contract camidumitrache camidumitrache Buna ziua, Am si eu o problema...In luna decembrie am incheiat un contract cu o banca, pentru un card de cumparaturi; am specificat de la inceput ca nu ... (vezi toată discuția)
Card cumparaturi octavian76 octavian76 Buna ziua. Sunt posesorul unui card de cumparaturi Reiffeisen care a avut o limita de creditare de 9100 ron. Intre timp, cei de la banca m-au sunat in legatura ... (vezi toată discuția)