avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... numarul de dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

numarul de dosar

pentru a afla acest numar singura varianta ar fi sa merg la secretariatul parchetului si sa intreb.. pe ce baza voi primi aceasta informatie? voi preciza numele si voi primi datele dorite?

ma refer la un dosar penal.

Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 10:36, 24 Mai 2009
Mergeti la secretariatul parchetului si in baza actului de identitate solictati sa va faca cunoscut numarul dosarului si care este stadiul cercetarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de identitate.... lulu_79 lulu_79 zilele trecute la Brasov.... m-au chemat la crima organizata pt ca in 2005 cineva a infiintat o firma pe numele meu ( din cele in care se \"comercializau\" din ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatii de la procuror MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ca in cazul in care sunt parte intr un dosar penal atunci pot solicita informatii direct de la procurorul care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal în cercetare de trei luni. cum pot afla de la poliție stadiul de soluționare? danbilzerian danbilzerian Buna ziua, Am un dosar penal (accident auto, vatamare corporala din culpa, victima n-a depus plangere in cele 60 de zile alocate pentru asta) care se afla ... (vezi toată discuția)