avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asigurare de sanatate penru administrator societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asigurare de sanatate penru administrator societate

buna ziua,

intrebare: cum poate redeveni asigurat in sistemul de sanatate un administrator al unui srl infiintat in august 2011, daca in tot acest timp nu a fost angajat si nu a pbtinut profit pe societate? se poate angaja part time, sa zicem 1 ora /zi si sa plateasca de acum taxele aferente sau trebuie sa plateasca din urma pentru toata perioada in care nu a fost angajat? daca da, cat ar avea de platit ca sa "fie la zi"?
multumesc!

Alte discuții în legătură

Asigurare sanatate pentru administrator srl codrutz1967 codrutz1967 Sunt administratorul unui SRL din 2011. Nu am inregistrat profit, nu am incasat salariu sau dividente, nu am fost angajat.. deci nu sunt asigurat in sistemul ... (vezi toată discuția)
Plata contributie sanatate in baza contract de inchiriere garsoniera Diana Vladu Diana Vladu Buna seara! In momentul de fata detin o garsoniera pe care doresc sa o inchiriez in baza unui contract pe o perioada de 12 luni.In acelasi timp, eu sunt in ... (vezi toată discuția)
Obligatii administrator zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna, S-a infiintat un SRL cu un asociat unic. Asociatul este si administratorul firmei prin act constitutiv. Firma nu e microintreprindere si va plati ... (vezi toată discuția)