avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere înscrisuri în litigiu de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere înscrisuri în litigiu de munca

Buna ziua,
Sunt intr-un proces ca reclamant pe litigii de munca si tribunalul mi-a cerut documente conform art 150 NCPC. Mentionez ca nu am primit salariu pe ultimele 3 luni. Ce documente pot prezenta in acest caz. Eu nu am decat : contactul individual de munca, sesizarea ITM care imi da dreptate, extras de cont banca, adeverinta incetare contract munca.
Actele se depun in copii sau fotocopii asa cum mentioneaza art 150 NCPC, conform cu originalul?
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:49, 2 Octombrie 2014
Veți depune la dosar toate înscrisurile despre care credeți că probează susținerile din cererea de chemare în judecată, în copie și în dublu exemplar - unul pentru instanță și celălalt pentru comunicare angajatorului. Pe fiecare pagină scrieți ”conform cu originalul” și semnați. Aveți grijă să le trimiteți la dosar în termenul fixat de instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere inlocuita de ”cerere de chemare în judecatã” MalinIonescu MalinIonescu Bun ziua, Pentru contestarea unui PV de circulatie (nu a exista o contraventie reala, detin probe clare ca aplicarea legii s-a facut abuziv) am depus inca ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare turkn turkn Am urmatoarea neclaritate:am depus o contestatie in Instanta pentru anularea unei amenzi de circulatie.Am depus prin posta odata cu contestatia si xerox-uri ... (vezi toată discuția)
Completare cerere laur2013 laur2013 Buna ziua, Am primit urmatoarea adresa: Obligatia de a indica urmatoarele: Depuneti documentele solicitate si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar ... (vezi toată discuția)