avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz si c.o.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz si c.o.

Buna ziua.
Am o cerere de concediu de 10 zile de concediu aprobata, pentru perioada 06.10 - 24.10. dar azi, daca imi depun demisia cu preaviz si angajatorul imi refuza efectuarea concediului, deoarece s-au schimbat conditiile in aceasta noua situatie, este corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 30 Septembrie 2014
Situatia mentionata de dvs este valabila numai data va recheama din CO.
deci, sa inteleg clar: eu nu am inceput inca efectuarea concediului, deci nu ma recheama la munca din concediu. In concluzie am obligatia de a efectua tot preavizul si sa-mi plateasca concediul neefectuat?
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2014
Viovas, utilizator
Daca nu efectuati CO , atunci are obligatia sa vi-l compenseze in bani la incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in preaviz emine emine Buna ziua, Lucrez la o firma ca operator prelucrare date si vreau sa imi dau demisia Conform contractului actual trebuie sa stau in preaviz 15 zile ... (vezi toată discuția)
Demisie Daliborka Daliborka Buna seara, in cazul in care o persoana are concediu de odihna aprobat(semnat si de seful de departament) in perioada 14 august-22 august iar in data de 10 ... (vezi toată discuția)
Demisia si concediul restant cipoaca cipoaca Buna ziua Am urmatoarea problema> Vreau sa-mi depun demisia de la locul de munca (bugetar). As mai avea din concediul de anul trecut de luat 7 zile restante ... (vezi toată discuția)