avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In baza carui text de lege se poate solicita anularea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In baza carui text de lege se poate solicita anularea documentatiei cadastrale?

Documentatia cadastrala este din 2004...
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 17:58, 30 Septembrie 2014
Daca documentatia este intabulata se poate anula doar prin hotararea judecatoreasca.

Daca documentatia cadastrala nu este intabulata se poate anula printr-o cerere tip, insotita de o declaratie notariala (ca nu ati folosit documentatia) si de documentatia in original.

Daca nu ati intabulat inca documentatia , ori va grabiti sa o intabulati pina la 30.08.2015, ori dupa aceasta data se anuleaza din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urmă cu 9 ani am cumpărat o locuință prin licitație de ... Mincu66 Mincu66 In urmă cu 9 aniam cumpărat o locuință prin licitație de la executor judecătoresc Nu am făcut intabularea carte funciara (nu știu exact ce trebuia) Ce ... (vezi toată discuția)
Notarul face intabularea pe noul proprietar ? Gambino Gambino o intrebare , va rog frumos ... notarul care trece in actul de succesiune un teren intabulat , poate face demersurile pentru intabularea pe noul proprietar ? ... (vezi toată discuția)
Donația se poate face la urgenta fara cadastru și intabulare ... Magie1 Magie1 Donația se poate face la urgenta fara cadastru și intabulare și apoi să fie dusă la notar cadastru și intabularea. (vezi toată discuția)