avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In baza carui text de lege se poate solicita anularea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In baza carui text de lege se poate solicita anularea documentatiei cadastrale?

Documentatia cadastrala este din 2004...
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 17:58, 30 Septembrie 2014
Daca documentatia este intabulata se poate anula doar prin hotararea judecatoreasca.

Daca documentatia cadastrala nu este intabulata se poate anula printr-o cerere tip, insotita de o declaratie notariala (ca nu ati folosit documentatia) si de documentatia in original.

Daca nu ati intabulat inca documentatia , ori va grabiti sa o intabulati pina la 30.08.2015, ori dupa aceasta data se anuleaza din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urmă cu 9 ani am cumpărat o locuință prin licitație de ... Mincu66 Mincu66 In urmă cu 9 aniam cumpărat o locuință prin licitație de la executor judecătoresc Nu am făcut intabularea carte funciara (nu știu exact ce trebuia) Ce ... (vezi toată discuția)
Notarul face intabularea pe noul proprietar ? Gambino Gambino o intrebare , va rog frumos ... notarul care trece in actul de succesiune un teren intabulat , poate face demersurile pentru intabularea pe noul proprietar ? ... (vezi toată discuția)
Modificare coordonate teren si plan parcelar madairina madairina In anul 2004 am cumparat un teren de 2000mp cu cadastru, pe care l-am intabulat. Anul trecut cand au venit sa ne faca intarusarea ne-au spus cei de la primarie ... (vezi toată discuția)