avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In urmă cu 9 ani am cumpărat o locuință prin ...
Discuție deschisă în Executare silită

In urmă cu 9 ani am cumpărat o locuință prin licitație de ...

In urmă cu 9 aniam cumpărat o locuință prin licitație de la executor judecătoresc Nu am făcut intabularea carte funciara (nu știu exact ce trebuia) Ce trebuie să fac? Ce riscuri am? Mulțumesc Am cumpărat cu uzufruct dar care nu sa implicat cu nimic pină acum eu locuiesc în apartament decind l_am cumpărat Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:50, 16 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parcurgeti procedura de notare bun imobil la ocpi
Acte necesare la OCPI pentru prima intabulare:
Cerere tip;
- Acte de proprietate - original sau copie legalizata;
- Documentație cadastrala - original;
- Certificat fiscal valabil - original;
- Declarație autentica notariala daca actele de proprietate nu poarta mențiunea transcrierii;
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2023
ynocentta, utilizator
Declarație autentica notariala daca actele de proprietate nu poarta mențiunea transcrierii;

Nu am inteles-o pe asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf si cadastrul imobilului pentru evaluare paunicasilviu paunicasilviu Buna ziua, Am un spatiu comercial cumparat de la fosta cooperativa de consum si doresc sa il ipotechez. Ca act de propietate am o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce sa fac ! intabulare ? -cadastru,unde sa merg ? mai imi ttrebuie cadastru pe numele meu dorudoru dorudoru Am o hotarare judecatoresca ( Definitiva si irevocabila ) Care tine loc de :Act vinzare-cumparare. Pe o casa din Com.Vasilati jud. Calarasi. Am cumparat casa ... (vezi toată discuția)
Lipsa dosar cadastral mireamirela mireamirela Buna ziua! Cum se poate proceda pentru vanzarea unui apartament, pentru care dreptul de proprietate este deja intabulat in cartea funciara colectiva si ... (vezi toată discuția)