avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am sanse de castig in proces?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am sanse de castig in proces?

Buna ziua, incerc sa expun cat mai pe scurt problema mea.
In 2009, imi doream f mult sa fac un curs de cofetar, am gasit o scoala care mi-a luat ochii prin ;;calificari recunoscute UE''.Nu aveam un plan concret de a pleca din tara, inca mai eram in liceu, insa am zis de ce nu?
Zis si facut, m-am inscris, inainte am intrebat de f multe ori doamna respectiva: sigur sigur nu intampin probleme in alte tari cu aceasta diploma de cofetar?
Raspuns: sigur, e f simplu, o traduce-ti si apoi o trimite-ti la recunoastere, o recunoaste imediat.Nu sunt probleme.Au trecut anii, am ajuns in Germania, am trimis diploma la recunoscut.Nu am fost f surprinsa...insa totusi, nu e recunoscuta, trebuie sa urmez 3 ani de scoala aici,daca vreau sa lucrez in domeniu.
Asadar intrebarea mea, cu acest raspuns oficial de aici, pot da firma din Ro in judecata? nu e inselaciune? Pot castiga un proces cu aceasta scoala sau sunt aceste scoli de meserii f acoperite legal sa faca treaba asta?
Suntem tineret cu initiativa, si aripile sunt taiate imediat de bariere birocratice si de firme/scoli care nu urmaresc decat un singur lucru, banul :(.Trist!
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 13:18, 1 Octombrie 2014
Buna ziua. Avind in vedere faptul ca un astfel de proces trebuie deschis in România, este greu sa răspundem la întrebarea Dvs. Mai mult decât atât, ptr a va da o opinie juridică, ar trebui studiate anumite înscrisuri care le aveți, luate referințele despre instituția in cadrul căreia ati absolvit aceste cursuri,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri ingrijire batrani la domiciliu ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa stiu cine si in ce conditii poate preda un curs de ingrijire batrani in urma caruia sa se elibereze o diploma de ingrijitoare batrani la ... (vezi toată discuția)
Continuare studii liceale stefanvvv stefanvvv Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri: un prieten de-ai mei a absolvit 10 clase, are ceva diploma de bobinator, iar apoi s-a inscris la o ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diploma asistent medical generalist tudor1973 tudor1973 Buna ziua! In anul 1997 am absolvit Scoala Sanitara Postliceala CAROL DAVILA Suceava iar la absolvire am primit diploma pe care scrie : CERTIFICAT DE ABSOLVIRE ... (vezi toată discuția)