avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Concediu de maternitate - Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Concediu de maternitate - Asociatie de proprietari

Buna ziua,

As vrea sa stiu care sunt obligatiile unei Asociatii de Proprietari in cazul in care o angajata intra in concediu de maternitate: ce acte trebuie depuse si unde, ce contribu'ii trebuie sa plateasca angajatorul (CAS, etc.) si cum isi recupereaza banii dati angajatei?
Cel mai recent răspuns: cristinavan , utilizator 16:31, 30 Septembrie 2014
II platiti concediile medicale pentru aceasta perioada pre si postnatala
Ati afirmat ca este angajata deci are CIM si platiti deja CAS,CASS,somaj,si toate celelalte contributii
Banii platiti pentru concedii medicale vi-i recuperati de la Casa de sanatate
Multumesc pentru raspunsul prompt. . Eram totusi interesata daca este necesara declararea la ITM, ce acte trebuie depuse acolo si care contributii se declara (si platesc) prin D112 dupa intrarea in concediu?
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2014
cristinavan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia angajatorului monalisaalina monalisaalina imi puteti spune va rog daca angajatotul in urmatoarea situatie:angajata insarcinata si-a luat concediu medical pt o perioada de 2 luni dupa care a intrat in ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare cim sarcina si lauzie nicolmiclea nicolmiclea Buna ziua, sant incepatoare si nu stiu cum trebuie sa incetez contractul de munca al unei angajate care ramane in prenatal.Ce art. folosesc in decizia de ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediul prenatal? Lupu Gabriela Lupu Gabriela ce acte sunt necesare pentru concediu prenatal si postnatal, unde se depun aceste acte, cine plateste suma de bani cuvenita. Daca lucrez la patron si acesta ... (vezi toată discuția)