avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport / carte de identitate in strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport / carte de identitate in strainatate

buna ziua..vroiam sa stiu daca este posibil sa fac pasaportul sau buletinul romanesc aici in italia ..(mentionez ca sunt amandoua expirate)..multumesc anticipat ..
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:24, 30 Septembrie 2014
Nu puteti nici una nici alta dar puteti imputernici pe cineva din Romania sa va depuna actele pentru carte de identitate.
Mergeti la unul din consulatele Romaniei, va faceti titlu de calatorie care sa tina loc de act de identitate, apoi faceti o procura speciala la consulat cuiva din tara pentru depunerea actelor + ridicarea cartii de identitate si le trimiteti in Romania insotite de ce acte mai trebuie.
Detalii aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Daca mai aveti intrebari reveniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Obtinere carte de identitate din strainatate repka199 repka199 Buna...am si eu o problema si va rog tare mult sa ma ajutati!! sunt din Barcelona si de 2 ani mia expirat buletinul !!ce pot sa fac? este ceva amenda sau cum ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac daca am pierdut toate actele de identitate? ContentWriter ContentWriter Buna ziua, Parintii mei sunt intr-o situatie complicata. Locuiesc in Italia, unde tata isi va depune actele pentru cetatenia italiana. In acest sens, a ... (vezi toată discuția)