avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Compensare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Compensare cheltuieli de judecata

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti ce presupune compensarea cheltuielilor de judecata din urmatoarea hotarare de divort:
- respinge cererea reconventionala formulata de parata
- declara desfacuta casatoria din culpa comuna
- revenirea reclamantei la numele dinaintea casatoriei
- respinge capatul de cerere al reclamantului pentru plata cheltuielilor de judecata de catre parata
- compenseaza cheltuielile de judecata

As vrea sa stiu daca fiecare va ramane cu cheltuielile pe care deja le-a facut sau trebuie sa plateasca fiecare in mod egal, de acum incolo, cheltuieli de judecata catre stat (timbru, etc.)

Multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2014
ice_bella20, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu9 , utilizator 19:52, 30 Septembrie 2014
Fiecare își suportă cheltuielile de judecată (din ce s-a plătit).
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2014
Radu9, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort hotarare definitiva ? aura dana aura dana Sotia a castigat procesul de divort cu daune morale, la judecatorie din culpa exclusiva a sotului, dovedit cu martori. Sotul a facut recurs, iar la tribunal ... (vezi toată discuția)
Divort gaby@ gaby@ Buna ziua! As vrea sa-mi explice cineva ce inseamna: \"admite actiunea, admite in parte cererea reconventionala, dispune desfacerea căsătoriei incheiate ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa admoisescu admoisescu Buna seara , sunt citat intr-un proces de divort in calitate de parat . In cadrul copiei exemplarului cererii formulate de reclamanta este specificat ... (vezi toată discuția)