avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare si rezultat fisa de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare si rezultat fisa de evaluare

as dori sa aflu si eu in legatura cu locul meu actual de munca ,di luna aprilie am fost incadrat ca electrician si inainte am fost montator aparate electronice la aceiasi firma in schimb cand a fost de facut fisa de evaluare a fost facuta din octombrie 2013 pana in prezent pe montator este corect asa ceva
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:54, 1 Octombrie 2014
Corect era :
- pana in aprilie evaluarea trebuia sa se faca pentru functia de montator

- dupa aprilie evalurea trebuia facuta pentru functia de electrician

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar electrician contractual bobu 2010 bobu 2010 Bună ziua! Sunt anagajat ca personal contractual la o primărie din municipiu având ca fişa postului electrician. La data actuală ... (vezi toată discuția)
Fisa ssm "refacuta" care contine informatii false Pafingum Pafingum Firma la care lucrez a inceput sa treaca la fise electronice pentru securitate si sanatate in munca, si sa le arhiveze pe cele fizice. Am primit un document ... (vezi toată discuția)
Cum se va face modificarea regulamentului intern - pt. includerea zilei de 24.01.2015 ca zi libera legala ? oanaportar oanaportar Personalul institutiei noastre publice are dreptul la zile libere în zilele de sărbătoare legală, acestea fiind prevazute si in Regulamentul ... (vezi toată discuția)