avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salar electrician contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salar electrician contractual

Bună ziua!

Sunt anagajat ca personal contractual la o primărie din municipiu având ca fişa postului electrician. La data actuală sunt plătit ca muncitor.Doresc să aflu dacă pot beneficia de altă încadrare luând în considerare activitatea pe care o prestez.
Vă mulţumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:38, 24 Martie 2010
Daca apare in organigrama primariei aceasta functie, iar primarul vrea sa va angajeze in acest post, totul se poate ;)
Ca regula , fisa postului constituie anexa la dispozitia de incadrare , deci incadrarea care apare in cartea de munca trebuie sa corespunda cu cea trecuta in fisa postului cu atributiile corespunzatoare . Stiu (pt ca lucrez tot la o primarie) ca in practica sunt des intalnite cazuri gen dvs. de persoane angajate ca muncitori (calificati sau necalificati) si pusi sa faca cu totul altceva , dar macar nu apare in fisa postului .....X-(
Solutia de a fi incadrat altfel ? Depinde ce intelegeti prin acest lucru ... pt ca a fi incadrat altfel inseamna in fapt sa se creeze in organigrama un alt post , cu ocupare prin examen/concurs , dupa caz ... si ...surpriza... avem prevedere legala care nu da voie la angajari (decat in anumite cazuri exceptionale) .. si sa nu-mi spuneti dvs. ca primarul va face acest lucru . Sfatul meu : discutati cu persoanele cu putere de decizie din institutie si gasiti o solutie pentru viitor . Bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fișa de post takytaky1 takytaky1 Buna ziua. Lucrez in industria textila(fiind calificat,cu liceu si diploma de calificat în industria textilă)nelămurire mea e :De ce ne pune sa semnam ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post cu studii superioare Birou de mediator Mihaela-Corina Bucur Birou de mediator Mihaela-Corina Bucur Ma confrunt cu problema incadrarii pe post inca de la obtinerea licentei in asistenta medicala in anul 2007. Lucrez intr-o companie nationala cu capital ... (vezi toată discuția)
Promovarea personalului contractual. 23ami 23ami Buna seara, am o mare dilema referitoare la muncitorii necalificati incadrati la societati bugetare. am incercat conform ultimului ordin de promovare a ... (vezi toată discuția)