avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt DNA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt DNA

Am facut un denunt la DNA anul trecut in iulie ,impotriva sefului meu,care a facut multe abuzurii,si furturii din avutul obstesc.In septembrie am primit o instintare,ca cazul a fost trimis la parchet in orasul meu.Dupa o luna de zile am primit citatie de la politie,am fost acolo am scris declaratie ,si inca 4 colegiau fost chemati ca martorii,au confirmat si ei
acum in sfirsitul lui august ,am primit o instintare de la procuratura,ca declaratile cu care am acuzat nu sunt adevarate si politia a clasat cazul.Si am dreptul in 20 de zile sa contestezi,dar cand am primit scrisoarea am iesit di termen.

va rog mult sa ajutati ce sa fac
Ati primit o ordonanța de clasare impotriva căreia puteți face plingere catre prim-procurorul Parchetului care a soluționat cauza. Invocati toate aspectele ptr care Dvs considerati ca aceasta soluție este netemeinică si nelegala.
Termenul de 20 de zile curge de la data cand ati primit plicul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie clasare dosar mihail123 mihail123 La un teren pe care il detin in provincie mi-au fost rupte gardurile. A fost intocmit dosar penal de catre Politia locala, au fost facute si poze cu gardurile ... (vezi toată discuția)
Sanctionarea nedreapta ! ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! Am depus plangere la politie precum ca primeam apeluri cu ascuns in care eram amenintat sa imi retrag plangerea de la Judecatorie ca daca nu ma ... (vezi toată discuția)
Plângere penală clasată. cum se calculează termenul de 20 zile pentru a face plangere ? asd1 asd1 Am făcut o Plângere Penală, dar care s-a clasat după un an de aşa-zisă anchetă (cercetare) care s-a făcut pe ascuns fără să fiu contactat - nici ... (vezi toată discuția)