avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt DNA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt DNA

Am facut un denunt la DNA anul trecut in iulie ,impotriva sefului meu,care a facut multe abuzurii,si furturii din avutul obstesc.In septembrie am primit o instintare,ca cazul a fost trimis la parchet in orasul meu.Dupa o luna de zile am primit citatie de la politie,am fost acolo am scris declaratie ,si inca 4 colegiau fost chemati ca martorii,au confirmat si ei
acum in sfirsitul lui august ,am primit o instintare de la procuratura,ca declaratile cu care am acuzat nu sunt adevarate si politia a clasat cazul.Si am dreptul in 20 de zile sa contestezi,dar cand am primit scrisoarea am iesit di termen.

va rog mult sa ajutati ce sa fac
Ati primit o ordonanța de clasare impotriva căreia puteți face plingere catre prim-procurorul Parchetului care a soluționat cauza. Invocati toate aspectele ptr care Dvs considerati ca aceasta soluție este netemeinică si nelegala.
Termenul de 20 de zile curge de la data cand ati primit plicul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie clasare dosar mihail123 mihail123 La un teren pe care il detin in provincie mi-au fost rupte gardurile. A fost intocmit dosar penal de catre Politia locala, au fost facute si poze cu gardurile ... (vezi toată discuția)
Acuzat pentru ceva ce nu am facut Laurentiu-R Laurentiu-R Am primit un plic de la tribunal in care sunt acuzat de inselaciune(un anume domn depuse o plangere impotriva mea si a inca unui individ ca l-am inselat cu o ... (vezi toată discuția)
Sanctionarea nedreapta ! ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! Am depus plangere la politie precum ca primeam apeluri cu ascuns in care eram amenintat sa imi retrag plangerea de la Judecatorie ca daca nu ma ... (vezi toată discuția)