avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre sechestrul asigurator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre sechestrul asigurator

In Oct.2013,dupa cca 6 ani de judecata, am reusit sa obtinem titlul de proprietate asupra terenului aferent locuintelor cumparate pe legea Nr.112/1995,hotarare definitiva,irevocabila. Tot terenul aferent locuintelor noastre fusese retrocedat prin dispozitie de primar fostei proprietare.Motivarea deciziei a aparut in nov. 2013. In luna apr.2014 am incheiat contract cu o persoana autorizata pentru a face cadastru pentru teren si locuinta, si care a facut masuratorile necesare dar nu a depus dosarul la oficiul de cadastru nici pana azi 30.09.2014. Acum am aflat ca o persoana, la care fosta proprietara avea niste datorii, a pus sechestru pe tot terenul. Ce se poate intampla si ce trebuie sa fac pentru a rezolva acum situatia. Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 1 Octombrie 2014
janblanaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriana Giurca , Avocat 14:53, 1 Octombrie 2014
Daca fostei proprietare i-a fost desfiintat titlul de proprietate prin hotararile judecatoresti despre care vorbiti, atunci niciun sechestru nu poate avea efect.

Ar trebui sa discutati cu un avocat, caruia sa-i prezentati situatia asa cum rezulta ea din hotararile invocate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Totul despre modificarile aduse unor legi (de ex: modificarile la lg. nr. 10/2001) janblanaru janblanaru am cumparat un apt in Constanta, in data de 30 03 1997 pe Lg. 112/1995, cu terenul in folosinta pe durata existentei constructiei, dupa ce am facut demersuri ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren cristinel7 cristinel7 Am angajat o firma pentru intabularea unui teren , din masuratori a reiesit o suprafata mai mica , am chemat comisia de fond funciar din localitate si ma pus ... (vezi toată discuția)
Teren aferent constructiei janblanaru janblanaru Sunt in proces de cca 3 ani la fond, si s-a dat sentinta :se respinge actiunea ca nefondata.Am deschis actiune pentru nulitate absoluta partiala a deciziei ... (vezi toată discuția)