avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor fidelitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor fidelitate

Va rog sa-mi spuneti in ce lege este prevazut sporul de fidelitate
La noi in societate exista urmatoarea situatie: un salariat a beneficiat de spor fidelitate de 7% la salariul de incadrare conf.CCM pe unitate .I s-a desfacut CIM prin acordul partilor, iar dupa 2 zile a fost reincadrat in munca. Care va fi sporul de fidelitate acum? Continui cu 7% sau o iau de la 0?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:16, 1 Octombrie 2014
Care este prevederea exacta privind acordarea sporului de fidelitate ?
Nu stiu care este actul normativ care reglementeaza acordarea sporurilor, stiu insa ca in cadrul societatii, asa cum am precizat, exista CCM care stipuleaza ca pentru vechimea in munca se acorda spor de vechime (pe transe de vechime), iar pentru vechimea in unitate se acorda spor de fidelitate (tot pe transe)
sporul de fidelitate decurge de la ultima angajare daca nu este prevazut altfel in CCM
Nu m-am referit la lege , ci la cum este prevazut in CCM aplicabil angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime trebuie acordat conform legii BG BG Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca sporul de vechime trebuie acordat obligatoriu conform legii! Care este actul nomativ care stipuleaza acest lucru si ... (vezi toată discuția)
Spor de fidelitate florinrohan florinrohan La firma la mine se spune in CCM ca avem dreptul in fiecare luna in afara salariului de baza , de spor de fidelitate dupa cum urmeaza :5% pentru primii 3 ani ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime cand? corina.trandafir corina.trandafir La ce se refera sporul de vechime acordat?art 41 din CCMN 1 . La totalul anilor in campul muncii sau la 2. totalul (vechimea ) la locul actual de munca? Rog ... (vezi toată discuția)