avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Din nou impozitul forfetar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Din nou impozitul forfetar

Nu am depus la Registrul Comertului bilantul pe anul trecut si nici pe anul acesta nu-l voi depune, cei de acolo mi-au spus ca aveam o sansa sa se inchida societatea. Acum nu sunt prea sigura de ce se va intampla datorita acestui impozit.
Societatea nu are niciun fel de activiate de ceva timp, cred ca de peste un an.
Ca sa suspentd ar trebui sa depun bilantul la Camera de comert, deci nu asi mai primi citatia ca sa se inchida societatea.
Ce pot sa fac in acest caz?

Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 10:30, 26 Mai 2009
Daca vreti sa suspendati activitatea, este posibil pentru o perioada de 3 ani, timp in care va hotarati ce faceti cu firma. Veti plati impozitul forfetar aferent perioadei de la 1 mai 2009 si pana la data suspendarii.De la data suspendarii, puteti sa reveniti la activitate in orice moment.
Bilantul se depune tot la Registrul Comertului, ci nu la Camera de Comert. Oricum ar fi, daca dumneavoastra decideti sa nu depuneti bilanturile la Registrul Comertului, mergand pe primisa ca in acest fel ONRC-ul va inchide automat firma, sa stiti ca, costurile cu inchiderea societatii tot dumneavoastra le veti suporta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Inchidere temporara activitate iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce trebuie sa fac daca doresc ca o perioada sa inchid activitatea unei firme? impozitele se mai platesc? (vezi toată discuția)
Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)